Matrix terapija

MATRIX RHYTMUS THERAPY (intracelular therapy)


 

Zasniva se na terapijskom neinvazivnom lečenju bola. Najefikasnija terapija koja je našla svoju primenu kod sledećih tegoba:

– Bolovi u leđima i vratu, diskushernije, išialgije, cervikalgije
– Fibromijalgije, tendinopatije, plantarni facitis
– Migrene
– Bolno rame-periarthritis,teniski i golferski lakat
– Povrede meniskusa i ligamenata
– Sindrom karpalnog tunela
– Iščašenja, uganuća zglobova, frakture
– Spasticiteta i kontraktura kod neuroloških oboljenja
– Posturalne disfunkcije
– Skolioze i kifoze
– Redukovanje celulita
– Podmlađivanje tkiva (aging condtions)
– Stres relax (stress menager)
– Zarastanje ožiljaka Akutni bol i istegnuća drže sportiste podalje od treninga i takmičenja, uz MATRIX RHYTMUS THERAPY sportisti se posle povreda vraćaju svojim aktivnostima mnogo ranije.

 

PRINCIP RADA:


 

Naše zdrave ćelije osciliraju u jednom određenom ritmu. Čim se taj ritam naruši na bilo koji način, kao rezultat imamo usporavanje zdravih procesa u MATRIX-u (medjućelijski prostor oko ćelija) i zastoj normalnog protoka tečnosti. Kao rezultat zahvaćeno tkivo ne dobija hranljive materijei toksini se ne izbacuju dovoljno brzo. Prve male iritacije nam daju jedva vidljive promene. Ipak, uskoro će tu biti prisutne ozbiljne i najvažnije od svih, bolne smetnje koje će postepeno da utiču na sve ćelije mišića, kostiju, hrskavica, vaskularnog i nervnog tkiva.

MaRhyThe zaustavlja ove štetne procese kroz specijalno dizajniran rezonator aplikatora koji proizvodi mehaničke pulsacije koji nežno i harmonično navodi ćelije da ponovo prihvate ritam oscilovanja tela. Ovo se posebno odnosi na skeletnu muskulaturu i nervni sistem. Zbog toga se metabolički procesi vraćaju u normalu za kratko vreme.

MATRIX RHYTMUS THERAPY leči, smanjuje bol i ubrzava regeneraciju.